معادل های انگلیسی استفاده شده و میزان استفاده از هر کدام از آن ها
تازگی این موضوع در رشته های مختلف
چارک | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | رشته |
---|---|---|---|
Q2 | 1395.24 | 99 | صنایع غذایی |
Q1 | 1395.0 | 10 | علوم دام |
Q1 | 1394.94 | 35 | شیمی |
Q2 | 1394.91 | 22 | صنایع غذایی و تغذیه |
Q1 | 1394.71 | 28 | دامپزشکی |
Q2 | 1394.12 | 42 | زیست شناسی |
Q1 | 1394.11 | 45 | زراعت |
Q2 | 1393.4 | 5 | ادبیات و زبانها |
Q1 | 1393.4 | 5 | بیوتکنولوژی و ژنتیک گیاهی |
Q2 | 1393.36 | 11 | تغذیه، علوم و صنایع غذایی |
Q1 | 1393.29 | 7 | شیلات |
Q2 | 1393.2 | 5 | مواد و متالوژی |
Q2 | 1393.0 | 14 | علوم پزشکی |
Q2 | 1392.96 | 27 | باغبانی |
Q2 | 1392.75 | 8 | تربیت بدنی |
Q2 | 1392.6 | 15 | گیاهان دارویی |
Q2 | 1392.25 | 4 | توانبخشی |
Q2 | 1391.85 | 110 | علوم پزشکی و سلامت |
Q2 | 1391.73 | 11 | علوم پایه، علوم بالینی و علوم پیراپزشکی |
Q2 | 1391.6 | 5 | فلسفه و کلام |
Q2 | 1390.25 | 4 | صنایع چوب و کاغذ |
Q2 | 1388.43 | 21 | پزشکی |
Q1 | 1388.4 | 5 | داروسازی و علوم دارویی |
Q2 | 1388.4 | 5 | دندانپزشکی |
مرتبط ترین موضوعات و میزان ارتباط آن ها با آنتی اکسیدان